Alara Turan & Melis Hacic | bordeaux leather skirt, grey vinyl leggings, sequin shorts | 07.04.2019



    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 yorum:

  1. İyi günler, burası harici başka iletişim yeri bulamadığımdan yazıyorum, bu blog sitesinde forum tarzı bir yer açmayı düşünüyor musunuz?
    Mesela sizde olmayan bir çok video da bende var ya da sizin haberinizin olmadığı bu tarz bir etkileşim ağı olursa benzer zevklere sahip arkadaşlarla birlikte iyi,hızlı,kaliteli bir blog,forum oluşabilir.Birbirimize haber vererek de daha sağlam bir arşiv oluşur.

    ReplyDelete
  2. Merhaba, forum nasıl açılır bilmiyorum, eğer hosting tarzı ücretli bir hizmet gerekiyorsa zaten uğraşamam. Ama şöyle bir düşüncem var aslında; blog ayarlarında "yazar ekleme" bölümü var, anladığım kadarıyla oraya gmail hesabını eklediğim kişiler tıpkı benim gibi "yazar" oluyor yani bloga içerik ekleyebiliyor. Bu yönde katkı vermek isterseniz gmail adresinizi paylaşmanız yeterli.
    Aslında bir forum kadar olmasa da ilgilenilse bu blog bile bayağı geliştirilebilir, mesela iletişim için sohbet kutusu falan eklenebilir belki. Açıkçası çok vakit ayıramıyorum, arşiv var, güncel programları da kaydediyorum ama ben ekleyene kadar 2-3 hafta geçiyor.

    ReplyDelete

 
Copyright © 2013. Shiny Clothes - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose